Информације од локалног становништва и оружаних снага Новорусије специјално за Новински фронт. (Информације се ажурирају а време је московско — 2 сата испред средњеевропског)

 

днр лнр

19:37

 

Према саопштењу Министарства одбране ДНР украјинске снаге су за протекла 24 сата 2453 пута напале територију ДНР. Нападали су Александровку, Спартак, Жабичево и Трудовски у околини Доњецка, Јасиновату, Докучаевск и насеље Јасное, као и насеља Октобар, Саханка, Лењинское и Коминтерново на југу ДНР.

 

13:13

 

Народна милиција ЛНР саопштила је да су украјинске снаге током претходног дана напале позиције НМ у насељима Калиново и Нижне Лозовое као и споменика Кнезу Игору.

 

Локалне власти Докучаевска саопштиле су да су украјинске стране током претходне ноћи нападале овај град и том приликом оштећена је једна вишеспратница и гасовод.

 

Под ватром украјинских нациста су се током претходне ноћи нашли и доњецки аеродром као и насеља Волво Центар, Спартак, Жабичево, Еленовку, Трудовски и Александровку, Јасиновату, Саханку, Лењинское и Коминтерново.

 

Тагови: ; ;