Надам се да је ово последњи злочин крваве Хилари и оних који стоје иза ње.

 

 

 

Једини адекватан одговор Ердогана ће бити излазак земље из НАТО-а и удаљавање од Запада

 

Убијен је руски амбасадор у Турској. Са таквим провокацијама почињу светски ратови. И јасно је зашто је руски амбасадор убијен баш сада. Русија и Турска су се зближавале веома брзим кораком. А глобалистичка администрација је на издисају у Сједињеним Државама. Због тога — сада или никада: другог тренука за почетак Трећег светског, или барем новог руско-турског рата неће бити.

 

Ово је агонија глобалистичке елите Вашингтона која умире. Управо оне по чијим је инструкцијама оборен руски авион. Управо те, која је организовала пуч у Турској 16. јула.

 

Ако сада започнемо рат, налогодавци ће се радовати. Јасно је да ће се Турска извинити — то је логично. Политички, од свега овога ће првенствено страдати сам Ердоган. Али постоји само један начин да се спаси ситуација у Турској — објавити одмах излазак земље из НАТО-а.

 

Броје се сати, па чак и минути. Жалимо због смрти нашег херојског дипломате Андреја Карлова. Он је херојски погинуо на првим линијама фронта. Надам се да је ово последњи злочин крваве Хилари и оних који стоје иза ње.

 

 

Тагови: ; ; ;