Ката Буцик за NewsFront Србија

 

Суботом «Колачић Кафе» у Нишу отвара своја врата за госте. Гости су другачији самим тим што су дошли баш у овај необични кафе да би попили одличну кафу или појели домаће палачинке са кремом или пекмезом и незаобилазне бакине колаче.

 

 

Цене су јединствене у овом делу Европе. Платите онолико колико желите. За узврат, чај и кафу или укусну посластицу ће вам донети најнасмејанији конобари које можете да замислите.

 

 

Након што се послужите, за пултом у углу можете да урадите маникир код увек расположене младе даме, а у центру просторије можете да купите мирисне свеће и неку од ситница украшених декупаж техником по невероватно приступачним ценама.

 

 

 

Они су ђаци специјалне школе школе 14 Октобар у Нишу. Они су «Другачији заједно». Они су посебни. И својом посебношћу чине посебним свакога ко сврати у овај уникатни кафе.

 

 

Била нам је част када су нас позвали у госте. Желели су да ЧЕПеНИнгу предају пластичне чепове које вредно скупљају. И да се сликају са Војканом, наравно. Насмејани. Радосни. Позитивни.

 

 

 

Када год се осетите тужни и као да су вас бриге прегазиле а невоље надвладале, свратите у «Колачић кафе». Тамо туге нема. Само осмех и лепа реч.

 

 

Они су заиста дивни и таквим чине и град у коме живе. Свој Ниш.

 

 

 

 

Ката

Тагови: ; ;