«Изгубили су на свим фронтовима», рекао је Путин.

 

 

„Знамо да је Демократска партија изгубила не само председничке изборе него и за Сенат, Конгрес. Да ли је и то моје дело? Све то говори да актуелна администрација има проблеме, да постоји раскорак у схватању шта је добро а шта лоше између елита и народа», одговорио је Путин на питање о наводном мешању Русије у америчке изборе.

 

За Трампа нису гласала два електора, за Клинтонову четири.

 

«Изгубили су на свим фронтовима», додао је Путин.

 

„То што су Републиканци у САД наклоњени руском Председнику, значи да се њихове представе о структури света и о вредностима, поклапају са нашим. То је добра основа за успостављање добрих односа», рекао је Путин.

 

 

Данас се одржава традиционална конференција за штампу Председника РФ Владимира Путина. Председник Русије одговара на питања новинара из целог света, а ове године конференцији за штампу присуствује око хиљаду и по новинара.

 

 

Очекује се да ће ове године главне теме велике Путинове конференције за новинаре бити економија, социјална сфера, ситуација у Сирији и на Блиском истоку, борба против међународног тероризма, руско-амерички односи и регулисање ситуације у Украјини. Такође, очекује се да ће медије посебно интересовати Путинов коментар на резултате америчких избора.

 

 

Тагови: ; ; ; ; ;