Обамина администрација, мејнстрим медији и либерали уопште су наставити да упиру прстом на Русију због изборних резултата у САД, али је Русији доста.

 

«Искрено говорећи, уморни смо од лажи о руским хакерима који настављају да се шире у САД, почевши од самог врха. Обамина администрација је покренула ову дезинформацију пре пола године у покушају да потенцира жељеног кандидат на председничким изборима у новембру и, пошто није успела да постигне жељени ефекат, покушава да оправда свој пропуст тако што урожава руско-америчке односе», пише руски спољнополитички сајт.

 

Већина америчког народа је уморна од слушања о томе да су руски хакери разлог што је Доналд Трамп постао Председник.

 

 

Не само да је то увредљиво за Русију, која чврсто стоји на ставу да није имала никакве везе са информацијама датим WikiLeaks, али то је и увредљиво и за Американце који су помогли да Доналд Трамп буде изабран.

 

Оснивач WikiLeaks Џулијан Асанж је такође много пута рекао да није добио е-пошту од било које Владе, а нарочито не из Русије. То није био напад, већ цурење информација, што значи да је реч о делу некога из унутра.

 

Међутим, либерали би радије да упиру прстом у Русији и да кажу да је она утицала на изборе, стварајући лош однос између Америке на чијем челу је Обама и Русије. Срећом, само ћемо још пар дана да се тиме бавимо.

 

Доналд Трамп ће ускоро бити инаугурисан за следећег Председника, а он и Путин су већ имали много разговора за јачање веза између две земље. Обама то зна и, оптужујући Русију, он само покушава да нас окрену против Трампа.

 

Владимир Путин је изјавио да ће, уколико Вашингтон настави да потенцира непријатељски став, Русија ће одговорити, али многи Американци не желе затегнуте односе или претњу рата! Не знам зашто је Обамина животна мисија да уништи све што Трамп планира, а што ће да штети само америчком народу.

 

Можемо једино да се надамо да Обама неће учинити ништа драстично током последњих дана док је Председник. Он би требало да мисли о америчком народу и да пусти Русију на миру, јер ми треба да имамо мирољубиве односе са Русијом ако је то икако могуће.

 

Американци који одбијају да верују у лажи демократа и медија знају да Русија није имала никакве везе са информацијама које је објавио WikiLeaks и у којима је једноставно показана истину о Хилари Клинтон и њеној кампањи.

 

Срећом, Доналд Трамп ће ускоро ући у Белу кућу, а све ужасне ствари које Обама спроводи против ове земље ће бити промењене. Ми ћемо поново бити велика земља!

 

Ката

 

Извор The Washington feed

 

Тагови: ; ; ; ; ;