Браћа су увек ту, када је најпотребније да пруже подршку. Ноћни Вукови Републике Српске су својим присуством изазвали пажњу на свечаном дефилеу на Тргу Крајине поводом прославе Дана Републике Српске.

 

 

Ноћни вукови Републике Српске, као и Ноћни вукови Србије су уско повезани са браћом из Русије, чији је председник  Александар Залдостанов «Хирург» познат по великом пријатељству са Владимиром  Путином.

 

 

Испод препознатљивих прслука ових момака куца срце великих патриота, хуманиста, славенске браће који негују дух православља ценећи и чувајући традиционалне вредности.

 

 

Није уопште чудно да су се браћа Ноћни вукови нашли на свечаном дефилеу у част прославе 25 рођендана Републике Српске, ако знамо да су ови “жестоки” момци  прошле године у циљу јачања сарадње између Русије и земаља славенског порекла, организовали турнеју «Славенски свет 2016»

 

 

У оквиру ове турнеје на Видовдан је организована “Видовданска вожња”, током које су браћа из Русије и Белорусије, заједно са браћом из Србије, Републике Српске, Црне Горе, Бугарске, Румуније и Македоније положили венац на споменик наjмлађем српском борцу, Споменку Гостићу у Добоjу.

 

 

Један од учесника „Видовданске вожње“ Рус Артјум Малћанов је изјавио да је његов долазак у Српску за њега -посебан.

 

„Кажу да добри људи на свом путу увек нађу на добре људе, а лоши људи прођу непримећени“. рекао је Артјум.

 

 

 

Турнеја «Видовданска вожња» у Републици Српској  је одржана под покровитељством председника Милорада Додика који је као и председник Русије Владимир Путин, велики пријатељ Ноћних вукова.

 

 

Подсетимо да су пре две године, Ноћни вукови Републике Српске на свој начин одали признање Милораду Додику за «очување Републике Српске и јединства православних народа, као и  јачању пријатељских веза РС-а и Русије”, поклонивши му том приликом њихов препознатљив прслук и чланску карту.

 

 

 

За Њуз Фронт Лола Ђорђевић

 

 

 

Тагови: ;