Довољно је рећи „Хирург“ да би се одмах помислило на великог и осведоченог пријатеља Срба и Србије. Вођа Ноћних вукова Александар Залдастанов је, како кажу, незванично трећи човек Русије и неко ко код Путина улази без куцања. Патриота, православац , онај који око врата носи грб освештан у манастирима на Светој Гори.

 

ЈЕДИНИ ЧОВЕК НА СВЕТУ КОЈИ КОД ПУТИНА УЛАЗИ БЕЗ КУЦАЊА

 

Билборд у центру Брчког који су поставили Ноћни вукови Републике Српске и њихов потпредседник Горан Тадић

 

 

Хирург је човек који своју љубав према Србији и српском народу јавно показује.

 

ВОЂА НОЋНИХ ВУКОВА ЗА НЕМАЧКИ DER SPIEGEL — ВЕЗАН САМ ЗА СРБИЈУ ОТКАД ЈЕ КРВАРИЛА ЗБОГ НАТО-А

 

Човек који сваку иницијативу, сваки званични став Србије и нашег народа јавно подржава.

 

Хирург и Ноћни вукови Србије са Патријархом Иринејем

 

Он је човек кога је Председник Руске Федерације Владимир Путин одликовао Орденом части за изузетне заслуге у патриотском васпитању омладине, учешћу у спасилачким акцијама и за допринос у чувању сећања на хероје Отаџбинског рата.

 

 

Он је то заслужио.

 

И много више од тога.

 

 

Знају то и наша браћа са оне стране Дрине који су му постављањем билборда у центру Брчког честитали рођендан.

 

Јер памте.

 

И цене то што браћа из Русије не заборављају оно што ми сами умемо да заборавимо.

 

Ноћни вукови на Озрену

 

Памте да су браћа из Русије, заједно са браћом из Србије, Црне Горе, Бугарске и Македоније, прошле године организовали „Видовданску вожњу“ током које су положили цвеће на споменик најмлађем српском борцу Споменку Гостићу у Добоју. «Видовданска вожња» у Републици Српској је одржана под покровитељством Председника Републике Српске Милорада Додика који је, као и Председник Руске Федерације Владимир Путин, велики пријатељ Ноћних вукова.

 

И то да су 2015 године, положивши цвеће на споменик посвећен страдању 12 бањалучких беба, показали да памте мучеништво српског народа.

 

Хирург и председник Милорад Додик

 

Хирург  је човек  који је заједно са својом браћом Ноћним вуковима разбио све предрасуде да су мотористи лоши момци, прљави, зли, проблематични. Он је човек који је, заједно са браћом вуковима, показао да се испод препознатљивих прслука крије огромно срце великих хуманиста, патриота, православаца.

 

 

Мотоциклистички клуб Ноћни вукови, чији је он оснивач и председник, броји преко 5000 чланова и има своје испоставе у Руској Федерацији, бившим совјетским Републикама, Србији, Републици Српској, Црној Гори, Македонији, Бугарској, Румунији…

 

 

Александар Залдастанов Хирург  је рођен на Богојављење 19 јануара 1963 године у СССР у лекарској породици. По образовању је максилофацијални хирург, одакле потиче његов препознатљиви надимак.

 

Лола Ђорђевић

Тагови: ; ;