Многи су очекивали да ће Паола одустати од своје намере када је постало познато да је против промена у уставу гласало 60% бирача — више од 19 милиона људи.

 

 

27-годишња девојка је обећала орални секс свим мушкарцима који гласају против уставних реформи које је предложио сада већ бивши италијански премијер Матео Ренци. Многи су очекивали да ће Паола одустати од своје намере када је постало познато да је против промена у уставу гласало 60% бирача — више од 19 милиона људи. Паола је, међутим организовала специјалне туре по италијанским градовима како би се састала са свима.

 

 

 

Њен пут је почео у Риму 7. јануара, а завршен је у Палерму 21. јануара. Током овог периода, Италијанска се састала са 400 људи којима је «захвалила» за глас против измена у уставу на референдуму.

 

Други круг обиласка италијанских градова почиње 1. фебруара а завршава се 8. марта. Она ће посетити Фођу, Кампобасо, Позитано, Катанцаро, Салерно, Каљари.

 

 

Паола се, како је сама рекла, у првој тури састала са 400 људи, и неће се зауставити све док не достигне цифру од најмање једног милиона. Да би се неко пријавио за састанак с Паолом, потребно је написати јој писмо. Изабрани добијају поруку са кодом, временом и местом састанка са Италијанком.

 

Много је оних који критикују Паолин поступак јер сматрају да њено понашање наноси штету имиџу противника уставној реформи.

 

Подсећамо да је поп звезда Мадона обећала сличне услуге свима који гласају за Хилари Клинтон на председничким изборима у САД.

 

 

 

 

Тагови: ;