Полицији у Осмацима пријављен је бруталан напад на дечака српске националности Немању Р. (13), којег су напала и ножем исекла двојица Бошњака, открива «ЕуроБлиц».

 

 

«Насилници су сачекали дечака када се враћао из школе и напали га. Док је један од насилника оборио дечака и држао га прикованог на земљи, други је извадио нож и исекао га по лицу. Након бруталног напада насилници су побегли» — испричао је извор «ЕуроБлица».

 

Дечаку је након напада пружена помоћ у зворничкој болници где су му констатоване посекотине на лицу.

Миљан Бобар, портпарол ЦЈБ Зворник, потврдио је јуче за «ЕуроБлиц» да је случај бруталног напада у Осмацима пријављен полицији.

 

«У току је истрага у циљу утврђивања свих околности напада» — изјавио је портпарол ЦЈБ Зворник.

 

«ЕуроБлиц» сазнаје да је нападнути дечак син председника градског одбора ПДП у Осмацима Милована Ребића, који је за наш лист открио шокантне детаље напада.

 

«Као родитељ сам шокиран због напада на мог сина, а чули смо и да је овај напад припреман неколико дана. У последње време је било неколико мањих инцидената на националној основи где су школарци добацивали једни другима, али ово је нешто много горе од вербалних провокација» — испричао је шокирани отац, наглашавајући како од полиције очекује брзу истрагу.

 

Он наводи да су Немањи констатоване две расекотине на лицу, једна је дужине три центиметра, а друга је три и по центиметра.

 

БН ТВ

Тагови: ; ; ;