Лидер украјинске странке «Отаџбина» Јулија Тимошенко демантовала је  извештаје медија о њеном кратком састанку са председником САД Доналдом Трампом у тоалету у Вашингтону. Тимошенко је демант изразила гостујући у ТВ емисији канала « 112 « Иначе, ЈулијаТимошенко је изложена подмеху и шалама на њен рачун због њене тврдње о двадесето минутном састанку са председником САД током молитвеног доручка.

«Ако неко поред тоалета може да се састане са америчким председником, мислим да би данас широм света сви чекали председника  испред  тоалета.  Мука ми је од тога. Састанак је био апсолутно конструктиван и вредан, у питању је била посебна просторија у коју смо се склонили током молитвеног  доручка «, изјавила  је Тимошенко.

 

Подсетимо да је , Јулија Тимошенко изјавила да  је амерички председник Доналд Трамп добро упознат са ситуацијом у УкрајиниТо јој је  председник  САД наводно лично рекао током неформалног састанка.

 

Међутим из Беле куће су изразили сумњу да је до двадесето минутног састанка могло доћи, а такође је и председник Трамп у свом интервјуу каналу Фокс рекао да не зна тачно шта се дешава у Украјини.

 

Тагови: ; ; ;