Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић казао је да је све у вези са скидањем имунитета њему и члану председништва ДФ-а Милану Кнежевићу представа у организацији председника ДПС-а Мила Ђукановића.

Лидер Нове српске демократије казао је да ће Председништво Демократског фронта сутра представити даље потезе, наводећи да нико не може уплашити Демократски фронт.

 

Ми схватамо о чему се ради. Да је Мило Ђукановић изгубио компас и да има ту неколико тих послушника бедних и јадних људи и да је сва игра била у томе да се заплаши Фронт да нас некако повежу са одређеним и криминалним радњама које у суштини и не постоје”, казао је Мандић на аеродрому Голубовци након повратака из Београда, наводећи да се 16. октобра ништа није ни десило у Црној Гори.

 

Није било чак ни оних чувених праћки, али су праћке неки политичари који су мислили да то могу да употребе у борби против ДФ-а. Они губе Никшић и сва прича почива у том граду и зато се праве овај циркус и представа”, казао је он.

 

На питање очекује ли хапшење, Мандић је рекао да “Миливоје Катнић може да се само ухапси”.

Мандића су на аеродрому дочекали сви чланови председништва Фронта.

 

Нико неће заплашити ДФ. Председништво ДФ-а ће представити конкретне планове. Нека се Катнић самоухапси„, казао је Мандић.

Извор  ИН4С

Тагови: ; ; ;