Руска атлетичарка Дариа Клишина освојила је прво место у дисциплини скок у даљ на међународном атлетском турниру„Serbian open indoor meeting“ одржаном  18. фебруара  2017.  у  Београду.

Клишина је победила са резултатом од 6,57 метара. Друго место је освојила наша Милица Гардашевић која је скочила 6,23 метара. Трећа је била такмичарка из Хрватске-Антонија Радић са резултатом 5,70 метара.

 

На конференцији за новинаре,  дан пре почетка такмичања, руска атлтичарка се захвалила организаторима, напоменувши да јој је ово трећа посета Србији.

 

„Захвална сам организаторима на позиву који сам добила за овај митинг. Ово је трећи пут да сам у Србији, а други у Београду. Надам се добром резултату на сутрашњем такмичењу, али свакако да много више очекујем на Европском атлетском првенству у дворани. Сутрашње такмичење послужиће ми као провера форме. Подршка ће ми пуно значити тако да се надам и пуној дворани, а и пуној Комбанк арени“, рекла је Клишина.

 

 

Подсетимо пре овог турнира, лепа руска атлетичарка је освојила Отворено првенство  у атлетици у затвореном које се одржавало у Риги.

 

Тагови: ; ; ;