15 000 Американаца тражи од Трампа хапшење или протеривање Џорџа Сороша

Игор Пшењичников за РИА Новости

 

Безмало 15 000 Американаца је потписало петицију упућену Председнику Доналду Трампу са захтевом да лиши милијардера Џорџа Сороша држављанства САД и да му забрани улазак у земљу.

 

15 000 Американаца тражи од Трампа хапшење или протеривање Џорџа Сороша

 

„Молимо вас да наложите његово хапшење јер је унајмљивао људе за учешће у бунтовима и протестима“, наводи се у документу који је објавио сајт Change.org.

 

Ево шта се, поред осталог, наводи у тој петицији:

 

«Захтевамо да Сорош буде ухапшен због свега што ради са предумишљајем ради дестабилизације наше економије и њеног довођења до банкротства. Он реализује свој антиамерички глобалистички план Новог Светског Поретка са намером да уништи нашу земљу.

По његовим речима су САД главна препрека успостављању стабилног и праведног светског поретка. Сорош наставља да систематично ради на достизању тог циља поткупљујући нашу власт, манипулишући нашом валутом, а још купује политичаре и помоћу подмићивања негативно утиче на наше западне вредности.

Сорош финансира покрет који се бори за право на абортус, спонзорише атеизам, легализацију наркотика, сексуално просвећивање, еутаназију, феминизам, масовне миграције и друге радикалне експерименте социјалног инжењеринга».

 

Аутори петиције су додали да они желе да САД остану хришћанска земља, док ће тај човек и његов син наставити да разарају вредности нације. Управо зато мора да буде одмах протеран из САД или ухапшен „да би биле сачуване наше вредности и сама наша земља“.

 

Написано у петицији не тиче се само САД. Сорош делује по целом свету кроз свој „Фонд за отворено друштво“, чије је седиште у Њујорку, и десетинама повезаних фондова и организација унутар САД и у иностранству.

 

Свој поглед на свет и његову будућност, Сорош је изложио у књизи „Доба погрешности“ (The Age of Fallibility). Његов главни циљ је свет без граница у коме би сви били једнаки и слободни, у коме би интереси свих мањина, пре свега сексуалних, били не просто законски гарантовани, него и имали превагу над интересима већине.

 

Сорош је поборник „гендерне идеологије“, која се родила унутар феминистичког покрета, а данас је постала социјално-политичка основа западног друштва. Та идеологија претпоставља „слободу гендерног идентитета“: ко себе како доживљава у „гендерном“ погледу – таквим себе и представља околини.

 

То је данас на Западу фактички доминантна религија. Сорош је фанатични приврженик те религије.

 

Недавно је портал DCleaks.com објавио тајне документе „Фонда за отворено друштво“ из 2016 који сведоче да је Сорош финансирао програм разлагања западног друштва. Реч је о „Обновљеној стратегији развоја јавног здравља до 2020 године“. У њој се, у параграфу „Декриминализација и депатологизација сексуалног и гендерног идентитета“, говори о неопходности декриминализације проституције и признавања транссексуалности за норму.

 

Аутори документа изражавају жаљење што нису успели да издејствују пуно признање законитости проституције, поред осталих земаља – у Канади, чији је Парламент прихватио закон „у стилу Шведске“, где кривичну одговорност не сноси проститутка, већ клијент.

 

Судећи по документима које је објавио DCLeaks.com, Сорошев фонд финансира и глобалну стратегију подстицања на абортус у свим земљама света. Ни за кога није тајна да Сорош финансира НВО ради дестабилизације ситуације у различитим земљама чије Владе нису спремне да прихвате његов „систем вредности“.

 

Сам Сорошев фонд не крије на свом сајту да је на „демократски развој“ земаља Источне Европе и на територији бившег СССР Савеза за последње 33 године потрошио 1,6 милијарди долара. А још $2,9 милијарде на „заштиту људских права“, пре свега права маргиналних група као што су они који користе наркотике, секс-радници и LGBT-заједница.

 

Током 2017 Сорошев фонд планира да у ове и друге сврхе потроши 940,7 милиона долара, од чега – 98,7 милиона у САД, 65 милиона у Европи, а у Евроазији 42,8 милиона долара.

 

Америчко издање The New American сведочи да је Сорош био један од главних финансијера Евромајдана у Украјини.

 

„Постоји неко ко замишља свет без граница. То је концепција коју популаришу Џорџ Сорош и његова организација цивилног друштва“, рекао је Виктор Орбан, додајући да је то, у бољем случају, наивно, а у горем део плана за уништавање традиционалних цивилизација, њиховог начина живота, култура и нација.

 

Сорош је стајао и иза немира у Њујорку током 2011 године под називом „Occupy Wall Street“. У јануару ове године су у Вашингтону и другим гадовима САД одржане масовне демонстрације феминисткиња против Председника Трампа, које је организовао покрет Pussyhat Project који се одједном појавио. Лист New York Times је написао да су организације повезане са женским маршевима новац добиле од Сороша. Једна од главних парола феминисткиња тицала се тражења права жена на абортус, мада Американкама то право нико није одузео.

 

Трамп изражава вољу традиционалне Америке. Зато је он, судећи по свему, прва Сорошева „главобоља“.

 

Ката

 

 

 

 

fakti.org

Коментари: