Може ли срце Ноћних вукова бити још хуманије? Може ли се урадити више за малишане оболеле од рака, који воде своји најважнију битку –животну? Ноћни вукови су још једном показали, да може.

Још једном су отворили своје срце за све малишане са којима се живот тако сурово поиграо.

 

За све малишане којима је наша хуманост потребна да би преживели. Да би своју животну битку водили у адекватним условима. За малишане који жељно ишчекују изградњу новог дечијег хемато-онколошког одељења у Нишу.

За њих се боримо

 

Чланови београдског стрељачког клуба «Таргет» су потакнути жељом да помогну организовали турнир, на коме су се прикупљала средства за помоћ малишанима  оболелим од ове опаке болести.

 

Турниру, у коме је учествовало 120 учесника, одазвали су се и Ноћни вукови.

Није било никаквог двоумљења. Већ након првих сазнања да ће турнир бити организован, пала је одлука и обећање — ИДЕМО!

 

Своје обећање су и испунили.

 

Занемарили су све своје обавезе, што породичне што пословне да би се одазвали у што већем броју.

 

Просторије стрељачког клуба «Таргет у једном тренутку су биле претесне због гужве коју су створили Ноћни вукови својим доласком. Њих четрнаест, је пристигло да би узели учешће у овом хуманитарном турниру. Треба напоменути да су са вуковима дошли и неколико њихових пријатеља и чланова породице, који су такође узели учешћа у турниру.

 

Пуцало се, не да би се победило, освојило трофеј, већ да би се продужио живот малишана оболелих од канцера. Није било победника у овом турниру. Сви су победници.

 

Сви, који су учествовали, су победници у најтежој дисциплини- бити Човек.

 

А бити Човек у данашњем суровом свету је, привилегија малобројних.

 

Ноћни вукови су својим одазивањем на оваквим и сличним акцијама, доказали да испред њихових имена треба да стоји титула Човек.

Поред Ноћних вукова, турниру су се одазвали и припадници специјалне јединице Војске Србије — «Кобре», поједине познате личности, чланови стрељачког клуба «Таргет», њихови пријатељи, колеге новинари и сви они којима је хуманост нераскидив део бића.

 

На турниру је прикупљено 136.000 динара које ће бити уплаћене на  жиро рачун «НУРДОРА» Удружење родитеља деце оболеле од рака.

Ноћни вукови и инструктори стрељачког клуба «Таргет»

Ноћни вукови су својим одазивом показали да увек може више. Да је хуманост једно од најлепших човекових особина. Да наше мало, некоме значи много.

 

Имајте ово на уму када поред вас «прозуји» мотоциклиста са препознатљивим прслуком на моћном двоточкашу. Можда је кренуо, да некоме малишану нацрта осмех, продужи живот. Можда је кренуо, тамо где га огромно хумано срце води.

Учешће у турниру наравно није пропистила дописник News Fronta, која има ту част да буде пријатељ са овако великим људима као што су Ноћни вукови .

 

Лола Ђорђевић

Тагови: ; ; ;