Српски снајпериста који се бори у редовима Армије Новорусије и који је данас добио пасош Доњецке Народне Републике, изјавио је да је поносан на то што је постао држављанин ДНР, младе републике пред којом је велика будућност.

 

 

«Долазим директно из Миграционе службе. Тамо је било неопходно одложити оружје (пушка је остала у колима), пиштољ, нож, гранате. Сигурно им није било добро. По налогу друга Захарченка добио сам пасош ДНР, тако да сам сад и ја ваш држављанин»- написао је Берић на свом налогу на Вконтакте.

 

«Поносан сам што сам постао држављанин ове младе републике пред којом је велика будућност. Рећи ћу неколико речи онима који стално говоре како су ме издали Захарченко, армија, република: «Ја овде нисам дошао ни због Захарченка, ни због војске, ни због републике. Дошао сам као и сваки добровољац да заштитим децу, жене и старце, са другим добровољцима и локалном милицијом. И мени нико ништа није дужан».

 

«Лоше је то што појединци, који нису испунили своја велика очекивања, за 3 или 4 месеца колико су ратовали, и који су отишли у Русију, сада бацају блато на људе који ратују. Чини ми се да би они били срећни да ми овде изгубимо, можда и срећнији од самих укропа».

 

«Стално покушавају да нас осрамоте, али са Захарченком, прво војником, а потом и лидером ДНР, су лоше среће. Нити ћемо се осрамотити нити изгубити. Победа је наша»!

Тагови: ; ;