Полиција Србије је ухапсила деветоро људи због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога и недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја.

 

 

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду су, у више одвојених акција, запленили око 340 таблета опојне дроге МДМА, више од 2,5 килограма марихуане, 35 грама амфетамина, 65 грама хероина, 15 таблета бупренофрина, 800 грама кофеина , пиштољ марке ЦЗ и три електронске вагице са траговима наркотика.

 

У првој акцији, полицијски службеници су код осумњиченог пронашли 250 таблета опојне дроге МДМА. Током друге акције, код осумњиченог је полиција пронашла око 10 грама марихуане, око 35 грама амфетамина, 90 таблета МДМА и једну дробилицу са траговима дроге, а у стану осумњиченог пронађено је око 800 грама марихуане, око 800 грама кофеина, електронска вагица за прецизно мерење и пиштољ марке ЦЗ.

 

Осумњичени ће у законском року, уз кривичне пријаве, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду, додаје се у саопштењу полиције, а преноси Танјуг.

 

Ката

 

 

 

 

Тагови: ; ; ; ;