Украјински националисти су ставили на «црну листу» руководиоца News Front Константина Книрика, шаљући му на кућну адресу шпил карата «за одстрел» и осигурач гранате. О инциденту говори сам Книрик у свом блогу, додајући да се све догодило јуче.

 

 

«Украјински нацисти — терористи су одлучили да изведу «подвиг» доносећи ми, како им је речено, у улицу Светска 12, стан 60 у граду Бахчисарај шпил карата које симболизују «листу за одстрел». Али, што је најважније, одлучили су да ми у поштанско сандуче пошаљу и осигурач гранате. Да, да, осигурач!», пише он.

 

Нацистичке «јуначине» су позвониле на интерфон и побегле.

 

«У овом стану сада живе моји пријатељи. Да, пре 10 година сам био пријављен на тој адреси и то ми је била адреса у време када сам поднео захтев за пасош», рекао је Книрик.

 

Према његовим речима, у исто време су украјински медији почели да објављују «превентивне» текстове испод којих су неименоване «патриоте» слале коментаре Книрику.

 

«Суштина је иницирати такве акције, чиме наговештавају да бих могао да будем следећи, после Мотороле, Анашћенка и Гивија». Па, да би нагласили да сам у опасности, послали су осигурач гранате», каже руководилац News Front.

 

«Ово што се десило није нарочито оригинално, јер редовно добијам претње. Али желим да скренем пажњу кримским званичницима да на Кримско полуострво и даље долазе украјински терористи који се јавно појављују и не скривају своје намере. Штавише, крећу се сваки дан међу нормалним људима, а онда шаљу овакве ствари људима на кућну адресу или звоне на интерфон, након чега херојски побегну», каже Книрик.

 

Према његовим речима, на црну листу га је вероватно ставила организација «Народный тыл», на челу које је бивши шеф луганске војне управе Тука.

 

«Званично, он организује терористичке акције, званично и јавно говори и пише о томе. Зар неко још увек сумња да је Украјина терористичка земља у којој се тероризам легализује на државном нивоу», пита се Книрик.

 

Ката

 

 

 

 

Тагови: ; ; ;