Председница Координационог одбора мајки корисница накнада за троје или више деце Жељка Савковић изјавила је да се њихов протест прекида, али да ће се окупљања наставити.

Она је рекла да се нада да ће их сви политички субјекти, који сматрају да су поштени, подржати и показати да у Црној Гори може да се промени власт „мирно и достојанствено“.

 

„Нећемо престати са протестима, ноћас ћемо их завршити да би се мајке одмориле. Ово је била велика борба, али нећемо угрозити животе мајки. Нећемо да вам пружимо задовољство да уживате у нашем нестајању“, казала је Савковићева.

 

Она је поручила да ће се окупљати док људи не схвате да „једино они могу поставити Црну Гору на ноге“.

 

„Надам се да ће нас подржати сви политички субјекти у Црној Гори, опозициони и позициони, који сматрају да су поштени, јер ако си поштен бићеш овде, а не тамо где си сад, ако желиш промене у земљи“, казала је Савковићева.

 

Председница Координационог одбора мајки корисница накнада за троје или више деце је казала да би власти било паметније да је мајке питала „да им црно на бело дају како да Црну Гору изведу из ове ситуације“.

 

„Ми бисмо то и урадили. А они би сви онда, на гомили, завршили у Спужу. Али, нећемо реваншизам, него поштено суђење за милионе које су опљачкали читаву Црну Гору, и њихове гласаче, који, нажалост, ћуте и, што је најтрагичније, подржавају пљачку Црне Горе тако што им дају гласове“, рекла је Савковићева.

 

Она је истакла да је на протесте ишла као корисница накнада, али да ће се на наредним окупљањима појавити као потпредседница Радничке партије.

 

Савковићева се захвалила свим грађанима и политичким субјектима који су помогли протест мајки новчаним донацијама.

 

Извор: Танјуг/ Спутник

Тагови: ; ;