Звездина делегација посетила повређене Русе

Диван амбијент са пријатељске утакмице Црвене звезде и Спартака, као и прелепу слику која је у суботу послата из Београда у свет, донекле је покварио инцидент који се догодио у центру Београда.

 

Звездина делегација посетила повређене Русе
фото: ФК Црвена звезда

 

Након утакмице, у центру града су двојица навијача Спартака из Москве нападнута, и након задобијених повреда збринути су у Ургентном центру.

 

Максима Бутрина и Павела Бодрова у уторак, 28. марта, посетила је и делегација ФК Црвена звезда коју су чинили председник клуба Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић и председник Надзорног одбора Драган Милошевић.

 

Звездина делегација посетила повређене Русе
фото: ФК Црвена звезда

 

Звездиној делегацији су на лицу места саопштене добре односно охрабрујуће вести; лакше повређени навијач ће Ургентни центар напустити током данашњег дана. Стање теже повређеног навијача је и даље веома надгледано.

 

Звездини званичници су разговарали са повређеним навијачима, и том приликом изразили жаљење због инцидента који се догодио. Русима су уручени и поклони од стране клуба, као знак подршке и пре свега захвалности јер су дошли у Београд како би присуствовали утакмици братских клубова.

 

 

Извор: ФК Црвена звезда

Коментари: