Рођеном Сплићанину Саши Кесићу, који је крајем осамдесетих свирао у алтернативним групама «Тужне уши» и «Стигмата», други пут је оштећен аутомобил у Сплиту, а проблем је у томе што у свој град стиже са београдском регистрацијом, пише хрватски портал «Индекс».

 

 

Портал пише да Кесић већ неко време живи у Београду, а у Сплит са супругом долази често. Његов «фијат мултиплa» први пут је нападнут почетком 2014. године у Сплиту.

 

Није помогла ни Хајдукова застава, а ни ознаке Надалина. Ишчупани су неки делови, украдена регистрација, а на хауби уцртано велико слово «У» са крстом.

 

У недељу је ишчупан ретровизор, пробушена задња десна гума, а пета врата су изгребана, овај пут није било никаквих симбола. Нестала је и таблица са регистрацијим.

 

Аутомобил је био паркиран на паркиралишту који држи «Сплит паркинг». Случај је преузела полиција.

 

Кесић је рекао и да су се његови пријатељи 2014. године као и он у Београд вратили са аутом са исцртаним крстовима и словом «У».

 

Кесић то «У» са хаубе није скинуо, а на питање да ли због те «гравуре» има проблема у Београду, он је рекао да нема.

 

«Ни када дођеш са сплитским таблицама у Београд, нема проблема. Моји пријатељи када дођу код мене, никад ништа не доживе», закључио је Кесић.

 

 

 

Тагови: ; ; ; ; ;