У Kосовскоj Mитровици ноћас jе тешко повређен Србин Б.K. (41) када су га напала двоjица мушкараца са ножевима у обjекту у коjем живи са невенчаном супругом.

Oво jе други инцидент у последња два дана у Kосовскоj Mитровици а догодио се у Kолашинскоj улици нешто иза поноћи, потврдио jе Танјугу регионални шеф оперативе Kосовске полициjе Жељко Боjић.

Бојић је казао да су двојица нападача ушли у објекат у којем живе невенчани супружници Б.К (41) и Б.Г. (48) и напала их ножевима и да је том приликом супруг задобио повреде у пределу леве ноге и пределу главе.

«Доласком полиције на лице места он је затечен са видним повредама и са траговима крви на телу. Указана му је помоћ у Клиничко-болничком центру у Косовској Митровици, увиђај је обављен, а форензичке јединице такође врше увиђај на лицу места»,  рекао је Бојић.

Он је додао да је надлежни тужилац случај окарактерисао као кривично дело наношење тешких телесних повреда и да у вези са овим случајем полиција предузима даље законске мере у циљу проналаска нападача.

» Још увек не можемо да кажемо шта је мотив напада, јер је истрага у току али имамо одређена сазнања о којима тренутно не могу да говорим. Била су двојица нападача и обојица су била наоружана ножевима «рекао је Бојић.

Супружници су били једно време без свести, нападачи су били маскирани односно имали су капуљаче а један од њих качкет на глави.

Претходне ноћи петорица непознатих починилаца, од којих је један идентификован као Албанац, напала су још једног Србина који је такође задобио повреде.

 

(Танјуг)

Тагови: ; ;