Председник Доналд Трамп је у среду након дуже времена наставио препирку са својом  ривалком на изборима Хилари Клинтон, која оптужује  ФБИ за њен губитак на изборима.

Трамп  је изјавио да ФБИ, с друге стране, затвара очи  на многе «лоше поступке» Клинтонове и демократа који причом о «Трамповом односу са Русијом» покушавају да оправдају свој пораз на изборима.

«Директор ФБИ Џејмс Коми — то је најбоља ствар која ми се икада десила у вези Хилари Клинтон,  у смислу да јој је допустио да пласира лажне приче о односу Трумп / Русија, које демократи сада користе да објасне пораз на изборима. А можда је Трамп само водио јако добру кампању?»  написао је Трамп на Твитеру.

Бивши председнички кандидат САД Хилари Клинтон је изјавила да су «руски Викиликс» и директор ФБИ Џејмс Коми криви за њен пораз на председничким изборима 2016. године.

Клинтонова је изразила уверење да би у случају да су  избори одржани 27. октобра, 2016, она победила.

Подсетимо, директор ФБИ Џејмс Коми је 28. октобра издао саопштење у којем је рекао да је ФБИ пронашао нове документе који се односе на истрагу  против Хилари  Клинтон у вези са коришћењем њеног личног е-маил сервера док је служила као државни секретар, што Хилари сматра главним кривцем за превагу гласова на страну Трампа.

Тагови: ; ;