Очигледно да је Европа у страху од колоне Ноћних вукова. Након Пољске која је покушала да покаже зубе, и остала на том — покушала, сада Грузија на својим границама исто то покушава. Откад су то прслуци опасно оружје? Откад је Георгијевска лента претња по безбедност? Ваљда то Пољаци и остали амерички сателити знају.

Поново се улазак на територију неке земље условљава скидањем препознатљивих прслука Ноћних вукова, и уклањањем Георгијевских ленти и других обележја славне победе у Великом отаџбинском рату.

Ноћни вукови и њихов лидер Алаксандар Золдастанов Хирург су издали саопштење, тачније, упуство за своје чланове који намеравају током маја да путују у иностранство.

Ноћни вукови: Апел свим члановима који одлазе у иностранство у мају:
«У светлу недавних догађаја који су се десила на граници са Грузијом и НАШЕГ незадовољства!! )) обраћамо се онима који су постали жртве на граничним прелазима и предлажемо: две верзије понашања на граници.

Прво — рећи да не делите ставове Ноћних Вукова, не носите Георгијевску ленту, не посећујете споменике и уопште, све ово што се дешава нема везе са вама! Ви сте добар вук чији се мотомарш састоји од посета кафанама, хотелима, одмаралиштима. А зли вукови и њихов патриотизам вас спречавају да уживате у чарима европске цивилизације. Да би појачали ефекат можете окачити америчку заставу или заставу ЕУ или још боље заставу дугиних боја на ваш мотор — бићете добродошли у Европу. Сигурно вам је успех загарантован!

Друга опција — у знак солидарности са нама, носите Георгијевску ленту, показујући наше јединство у вези са највишим вредностима наше земље — нашом победом!

Ко год изабере прву опцију понашања — у суштини је роб, роб чекања, спреман да за Шенген визу прихвати сваку моћ над собом. Смешно је присвајати туђе вредности као своје: Па, ко вам их је дао? Зарадите вредности, а онда говорите о њима као о својим!

Наша победа је зарађена рекама крви и јунаштва наших предака! И то је за нас највећа вредност, за коју смо спремни да идемо до краја. За Дан победе! Нека се наши дедови на небу, никада нас не постиде!!»


Јуче су учесници мотомарша у граду Банској Бистрици (Словачка) положили венце и цвеће на споменик у част Словачког националног устанка и посетили музеј у оквиру комплекса.

News Front у сарадњи са прес службом Ноћних вукова свакодневно прати дешавања на мото маршу «Пут победе-Берлин 2017».

Лола Ђорђевић

Тагови: ; ;