Информације од локалног становништва и оружаних снага Новорусије специјално за Новински фронт. (Информације се ажурирају а време је московско -сат времена испред средњеевропског)

19:48

Трудна жена која је рањена током претходне ноћи од последица украјинских напада изгубила је бебу, саопштило је Министарство одбране ДНР.

 

Према саопштењу Министарства одбране ДНР украјинске снаге су за протекла 24 сата 54 пута напале територију ДНР. Под ватром су се нашли Зајцево, Озреновка, Михајловка,Верхноторецкое као и сама Горловка, Докучаевск, Петровски и Кировски рејон Доњецка, Спартак, Јасиновата, Октобар, Саханка, Лењинское и Коминтерново на југу ДНР. Током напада рањене су две жене.

 

13:18

 

Народна милиција ЛНР саопштила је да су украјинске снаге током претходног дана седам пута напале позиције Народне милиције у подручју насеља Красни Јар, Желобок, Фрунзе, Калиновка и Веселогорловка.

 

Током претходне ноћи украјинске снаге су нападале Доњецк са околином. Током напада рањене су две жене од којих је једна трудница. Она је задобила тешке повреде.

Тагови: ; ;