На тему актуелих дешавања у Црној Гори, Косову и Метохији и Македонији, као и на утицај тих дешавања на Србију и регион, разговарали смо са Бошком Козарским оснивачем српско руског образовног центра.

Пошто смо се дотакли теме Македоније, наше следеће питање односило се на постављање Талета Џефрија на место председника Собрања, упркос томе да је био припадник УЧК-а.

«Џефери је био један од команданата паравојних шиптарских јединица, а његово постављање на место председника Собрања је јасан показатељ куда иде Македонија-неузастављиво ка свом нестанку», истиче Козарски.
«Међутим, у Македонији се дешавају неке ствари које ми не видимо-на хиљаде албанских терориста се са ткв Косова пребацује у Македонију», рекао је Козарски откривши нам још једну злокобну информацију.

«Управо данас из Македоније је стигла вест да је у селу Лешок на северу Македоније примећена активност фирме Organs Watch, компаније која је повезана са турским хирургом који је реализовао онај страшни пројекат Жуте куће», упозорава Козарски.

Некако у исто време са свим овим дешавањима, дошло је до срамне ослобађајуће одлуке Рамуша Харадинаја од стране француског суда. Занимало нас је, да ли господин Козарски мисли да је ова одлука француског суда повезана са дешавањима у региону, пре свега у Македонији.

Интерву са господином Козарским започели смо темом гласања у црногорском парламенту о приступању Црне Горе НАТО  савезу. Комплетан материјал читајте овде:

Козарски: Откуд фирма «Organs Watch» на северу Македоније? Припрема ли се нова «Жута кућа»?

Тагови: ; ; ;