Водитеља програма Clapback на америчкој ТВ Fox News Џули Рогински је започела емисију обраћањем гледаоцима на руском језику.

„Добро дошли у наш програм Clapback са Џули Рогински у коме штитимо Tвитер од свих који нам шаљу ужасне, баш ужасне ствари сваки дан“, започела је она, па се нагло зауставила одглумивши да је у моменту схватила да говори на руском.

Каже да је ово њен начин да покаже „потенцијалним газдама“ да већ говори њихов језику.

„Желим да покажем нашим потенцијалним газдама да говорим њихов језик. Они чим упадну у неку земљу или је увуку у своју сферу утицај, одмах почињу да староседеоце терају да уче руски. Желим напросто да покажем да сам већ све схватила“, рекла је водитељка, додајући да јој је постало лакше да говори руски због Трамповог „случаја са Русијом“.

Она је Русију назвала непријатељском страном државом која је, како верују обавештајне агенције САД, покушала да изврши утицај на америчке изборе.

„Обраћам се нашим газдама из Русије, а нарочито Волођи из Лењинграда — наша демократија је јача од вас. Ви нећете победити“, закључила је водитељка на јако лошем руском језику.

Ката

 

 

 

 

Тагови: ; ;