Британски амбасадор у Аустрији, Ли Тарнер, повредио се бежећи од групе бесних дивљих свиња када се оклизнуо покушавајући да се попне на сигурно.

Представник британске краљице је уживајући у шетњу кроз аустријско село, после посете концентрационом логору Матхаузен у близини Линца, наишао на крдо дивљих свиња. Он је том приликом задобио лакше повреде руке.

— Шетајући се кроз шуму после пролома облака, иза угла сам набасао на групу дивљих свиња у којој је било четири или пет одраслих и безброј прасади — написао је амбасадор на свом блогу.

Како пише «Раша тудеј», Тарнер је почео опрезно да се удаљава од изузетно територијалних животиња, када је изненада чуо буку иза себе која “подсећа на галопирајућег коња». Када се окренуо видео је огромну дивљу свињу која је трчала право на њега.

Дивље свиње растгле тројицу терориста «ИД» у Ираку

Амбасадор је потрчао што је брже могао, али, схвативши да је вепар бржи него што је мислио, покушао је да побегне пењући се на гомилу оборених стабала. Том приликом се оклизнуо на мокром дрвету и тако задобио огреботине и модрице на више места.

Срећом по искусног дипломату, вепар је одустао од потере и врато се свом крду, остављајући Тарнера да се сам снађе у аустријској шуми.

 

Новости

Тагови: ; ; ; ;