Кандићкин РЕКОМ неће проћи!

Грађани Србије имају право да знају, шта потписују! Грађани Србије имају право да знају, да је петицију коју потписују подржао и потписао Хашим Тачи, и да је иницијатор исте осведочени србомрзац Наташа Кандић. Грађани Србије имају право да знају, али им је перфидном игром то право ускраћено.

Кандићкин РЕКОМ неће проћи!

Београђани данима потписују петицију за оснивање НВО организације РЕКОМ, док им се пласира полуистина о некаквом  откривању истине о броју жртава на просторима бивше СФРЈ.

Које и чије истине?

„Истине“ по којој ће Срби бити проглашени злочинцима. „Истине“, коју ће на разним трибинама по Приштини и Загребу износити Јелена Милић, Соња Бисерко, Наташа Кандић и остали са Сорошевог платног списка.

Београђани да ли сте свесни шта потписујете?

Нечијом намером, за штандовима на којима се прикупљају потписи волонтирају младе девојке, студенткиње које су тотално неупућене у то ко стоји иза РЕКОМ-а, ко их финансира,и  ко их подржава. Није ли то манипулација и обмањивање оних који потписују петицију? Наравно да јесте.

Кандићкин РЕКОМ неће проћи!

Данас су чланови Српског сабора Заветници одржали перформанс испред штанда активиста РЕКОМ-а код Правног факултета у Београду.

Заветници су  перформанс започели истицањем парола :“РЕКОМ лаже”, “Тачијев РЕКОМ”, “Срби су жртве етничког чишћења”, “Ко је убио 14 жетелаца” и друге.

Затим су наспрам активисткиња РЕКОМА-а формирали слоган НЕЋЕ ПРОЋИ!!

Кандићкин РЕКОМ неће проћи!

Само неколико минута након завршетка перформанса, на штанду су се појавили активисти иницијативе младих за људска права, невладине организације која је учесник свих трибина, акција, перформанса на којима се Србији и Србима приписује кривица за  ратне злочине.

Анита Митић и њена иницијативе младих за људска права је чест учесник перформанса које приређују „Жене у црном“ као и трибина које организује НАТО лобиста Јелена Милић. Госпођица Митић се иначе демократији подучавала у Вашингтону и на америчком универзитету на Косову и Метохији.

 

Кандићкин РЕКОМ неће проћи!

Госпођица Митић је била фина и пристојна, и није ишла даље од саркастичних коментара на рачун чланова Заветника који су изводили перформанс, али је зато друга активисткиња иницијативе младих кренула да подучава о демократији.

Кандићкин РЕКОМ неће проћи!

Госпођица Софија Тодоровић је изнела теорију по којој „ми сада ето можемо да стојимо и ходамо овом земљом захваљујући демократији за коју се она бори“!??

„Не девојко, ми овде стојимо захваљујући нашим прецима који су пешке прешли  Албанију, прецима који се нису, као ти продали“, био је одговор  дописнице News Fronta.

Кандићкин РЕКОМ неће проћи!

Иначе, Сорочово-шиптарска иницијатива младих којој припада „паметна“ Софија, је у периоду од почетка 2014 до јануара 2017, од западних влада, амбасада, фондација добила невероватних  1.004.237 evra.

Грађани Србије, јесте ли сада свесни, коме и шта потписујете?

 

Лола Ђорђевић

Коментари: