На предстојећем Међународном економском форуму у Санкт Петербургу, који се назива «руским Давосом», Новинска агенција «Танјуг» је један од медијских партнера Форума у друштву са глобално најутицајнијим светским медијима.

FOTO TANJUG/ STR/ dr

Тако се лого Танјуга налази одмах поред Си-Ен-Ена, а у низу са Томсон Ројтерсом, Блумбергом, Раша тудејом, америчком ТВ мрежом Си-Ен-Би-Си, кинеском државном телевизијом Си-Си-Ти-Ви, и то почев од улаза у простор Росконгреса, у којем ће се током три дана наћи око 50.000 учесника, званичника, бизнисмена и експерата из целог света, до свих званичних пратећих материјала и презентација.

Медијски партнери, укључујући Танјуг, уговорима о партнерству преузели су обавезу не само да медијски «покривају» све догађаје у оквиру Форума и преузимају кључне поруке учесника, већ и да организују панел-дискусије и уступају своје људе као модераторе на неколико стотина округлих столова и панела на скупу.

Са Форума ће иначе извештавати стотине медијских кућа, а привилегију да буду партнери добило је десетак, међу којима и Танјуг.

Главна тема овогодишњег Међународног економског форума у Санкт Петербургу (СПИЕФ), који се од 1. до 3. јуна одржава под покровитељством председника Русије Владимира Путина, биће «Постизање нове равнотеже на глобалној сцени».

 

Извор: Танјуг

Тагови: ; ; ; ;