Данас је урађено оно што је недавно урађено колеги Кенежвићу и мени. СДТ Милиовје Катнић кренуо је у бруталну кацију обрачуна са ДФ-ом, тако што је данас одлучио да затражио скидање имунитета колеги Небојши Мандићу, саопштио је предсједник НСД и члан Предсједништва ДФ-а Андрија Мандић.

„Ради се о личној освети, о мржњи једног човјека који је погубио све конце, који се наоружан шета по тужилаштву. Ми чврсто стојимо уз нашег колегу Небојшу Медојевића – он је један од оних представника који није антисрпски острашћен, који има поштен и коректан однос и према нашем народу и према нашим политичким огранизацијама.

Желимо да упозоримо црногорску власт да је кренула погрешним путем, да је кренула да доведе Црну Гору у лош положај, казао је Мандић и нагласио:

УЖИВО из Подгорице: ДФ представља комплетан разговор Ђукановића и Марковића са руским пранкерима

„ДФ се никога не боји, поготово не Миливоја Катнића, Мила Ђукановића и Душка Марковића са којима руских шаљивџија збијају овакву спрдњу и шалу – тек кад их кроз блато привуку двојица шаљивџија схватите о каквим се смијешнијм карикатурама ради и које је све млатио са грађанима Црне Горе, престављајући се као велики месија који зна пут за све нас.“

Он је напоменуо да овај напад на ДФ није зато што је ДФ мали и слаб већ се ДФ напада само зато што сви знају да Демократски фронт може да промијени жалосно стање у Црној Гори.

„Управо слога и намјера да се супроставите дикатору и силеџијама је имало подршку у Црној Гори,“ истакао је Мандић и додао:

„ДФ ће се супроставити силеџијама које покушавају да ухапсе Небојшу Медојевића, који покушавају да наводно кроз поштене процедуре дођу до задововљена правде – а истовремено смо вам показали снимак који највише говори о црногорском правосуђу.“

Руски пранкери преварили Ђукановића и Марковића: Питање уласка у НАТО је морало да се реши што пре и то само у парламенту

Извор: ИН4С

Тагови: ; ; ;