Пише Алексеј Куракин

«Древноукрајински кнез Јарослав Мудри» — ето, коначно, силног издувног вентила. На површину испливала лудило коме је темеље ударио Петар Порошенко. Али и у балтичким државама су одлучили да иду у корак са «браћом по разуму» и да покажу своје националне особине – потпуно помућење ума. Па, шта друго да тамо раде «патриоте» које пате од поремећаја националне свести и помућења мозга?

Професор Института за комуникације у Талину Приит Хибемјаги је почео интензивно да промовише идеју да је цртани филм «Маша и медвед» део хибридног рата Русије, манипулација, пропаганда, испирања мозга и повреда свих темеља западног света.

Наравно да руши темеље! Потпуно се слажем! Уосталом, у цртаном филму се пропагира пријатељство различитих. Није то дечак Нилс који спава са гусаном Мартином.

На Машиној капи је црвена звезда? И то је јасна претња слободном свету!

Литвански посланик Лауринас Касчјунас је наводно добио писмо од вољене особе и верује у пропагандно деловање цртаног филма «Маша и медвед» на свест слободних грађана Запада. Да, Путин лично је написао сценарио за сваку епизоду..да би имала већи утицај. То је место на коме његови агенти ускраћују част и достојанство Пашинског.

Господо, очито до сада нисте читали руске народне бајке својој деци!

Та самоходна пећ Емели ремети однос снага у Европи и прети да покрене нову рунду трке у наоружању, цар Гвидон клонира командосе у виду 33 хероја и угрожава темеље слободне пловидбе. О биолошком оружју у виду «мртве воде» не смем ни да причам. И сви су противници у руским бајкама и све је то очигледна алузија на Запад. Нарочито Кашћеј са својим јајетом!

Све у свему, лудило је у порасту!

Да, било би неопходно забранити цртане филмове. Она кваре западну децу.

Превела Ката

 

 

 

 

 

Тагови: ; ; ;