«Србија је вечна, док су јој деца верна», док постоје млади људи којима је патриотизам усађен у дубини бића. Док постоје патриоте, који су спремне да се супроставе оним „Србима“ који за шаку долара продају оно најсветије што имамо — отаџбину.

Србија је вечна, док год постоје они којима издаја сопственог народа никада неће бити опција.

Док постоје они који неће ћутке гледати како се у срцу Београда одржавају скарадни пеформанси некакве наводне шиптарке културе.

Док се непостојећа култура непостојеће државе, кроз некакве фестивале покушава наметнути као уметност,  „уметност“ која има за циљ само једно-сатанизацију Србије.

Не, то у Србији неће проћи. Господо са Сорошевог платног списка , мало сте се прерачунали.

Заветници са сликама шиптарских злочина

Неће вам проћи, док је младих патриота : навијача Црвене звезде, припадника Алтернативе, чланова Српског сабора Заветници, и свих оних којима је отаџбина нешто најсветије.

„Косово је срце Србије“, се орило испред Центра за културну деконтаминацију(ЦЗКД) где се у оквиру фестивала «Мирдита, добар дан» одржавала промоција књиге чији је аутор бивша председница тзв Косова Атифете Јахјага.

Симо Спасић са сликама шиптарских злочина

Књиге, којом се Срби покушавају на перфидан начин окарактерисати као злочинци и силоватељи, невероватне бројке од 20.000 Албанки!?

Подсетимо, Јахјага је првобитно намеравала лично присуствовати промоцији, али се изгледа уплашила. Како је изјавила „власти Србије јој нису обезбедиле пратњу“

 

Вероватно је госпођа Јахјага умислила да је светски позната звезда, па да јој треба обезбедити буљук телохранитеља.

Кад смо већ код познатих личности,  фудбалер Арснала Арон Ремзи је младим патритама послужио као инспирација за оргиналан транспарент  „За следећи Ремзијев гол, нека буде Харадинај“, који су заједнички урадили навијачи и припадници Алтернативе.

Подсетимо, фудбалера Арона Ремзија прати занимљива анегдота- да кад год Ремзи да гол, умре нека позната личност. До сада су се на списку «жртава» Ремзија нашли, Дејвид Боуви, Садам Хусеин, Витни Хјустон и још неколико познатих .

младе патриоте са заставама царске Русије и заставом Србија-Русија

Ове младе патриоте су развиле транспарент испред ЦЗКД пред сам почетака промоције Јахјагине књиге, узвикујући «Косово је срце Србије».

Након тога су прелепили рекламни плакат фестивала Мирдита, сликама жртава шиптарских злочина.

Испред ЦЗКД  су биле јаке полицијске снаге које су изузетно коректно поступале према патриотама, за разлику од активиста Иницијативе младих за људска права који су вршили селекцију подобних и неподобних за улазак на промоцију, и ако је у најави назначено да је улаз слободан!.

Активисти Иницијативе младих за људска права унутар ЦЗДК

Тако су се и троје дописника руских медија нашли у групи неподобних.

Истина,гледајући лица активиста Иницијативе младих за људска права, који су се налазили са унутрашње стране решетака, помислили смо да им је иза решетака и место, тако да се нисмо уопште узрујавали што смо у групи неподобних.

Лола Ђорђевић

 

 

Тагови: ; ;