Пажња! Пажња! Гледајте! Једносатна емисија на NBCNews! Интервју са Председником Русије Владимиром Путином у ударном термину! Мегин Кели — Црни врх, бели низ — и «диктатор» Путин на екрану!

Ова реклама се данима вртела на америчком каналу, а гледаност емисије у којој је урађен интервју са Владимиром Путином је оборила све рекорде. То показује да међу америчком публиком влада велико интересовање за личност руског Председника и да им је битно шта ће Путин да одговори на питања америчке новинарке у вези унутрашње и спољне политике.

Но, Мегин Кели је заправо разговор са руским Председником снимила и снимак разговора проследила операторима NBC који су га скратили, тако да је публика видела и чула скоро два пута мање његових одговора него што је снимљено .

Уместо пуне верзије интервјуа са Владимиром Путином, у земљи у којој влада фама око слободе говора и штампе, интервју је искасапљен и удешен тако да не буде емитовано ништа што се не уклапа у предстваљену слику стварности. Све што је имало и најмању негативну конотацију у вези САД, није емитовано. Исечен је и сваки одговор који би Путина представио као обичног човека, а не само као Председника.

Но, строго цензурисан разговор са Путином је на Западу изазвао сасвим супротан ефекат. Сваки мислећи грађанин САД је свестан да разговор са Председником РФ није могао да траје свега 10-11 минута, па су разни интернет сајтови у САД објавили комплетан снимак разговора америчке плавуше Кели са руским Председником.

Ката

 

 

 

 

 

Тагови: ; ; ;