Често се дешава да једно зло буде уништено нечим, што такође постаје зло. Несумњиво, да је после Другог светског рата Западна Европа, а посебно Немачка и Италија биле контролисане од оних који су управљали Сједињеним Америчким Државама, Енглеском, а касније и НАТО-ом. То се претворило не само у суптилно и лукаво потчињавање у економском, политичком и војном смислу, већ и у наметању система вредности. Преко ЕУ и Брисела тај процес је доведен, скоро до савршенства и њиме управљају они који се не налазе у Европској Унији.

Западна Европа а пре свега Немачка и немачки народ, експлоатисан је и „рекетиран“. Највећим фирмама и профитима само привидно управљају Немачка као држава и Немци. Кад дође време, они знају како да присвоје… Европа кроз спровођење разних прописа и закона Брисела, злоупотребом медија и перфидно смишљених активности, губи свој идентитет.

Ти исти тлачитељи прогласили су Србе и Русе, њих, који воле слободу, за „лоше момке“. Зато су 1995. године бомбардовали Републику Српску а 1999. извршили агресију над Србијом; увели санкције Русији и даље покушавају да сломе отпор двама слободарским народима те да спроведу неправедну глобализацију над цијелим свијетом.

Од изузетне је важности, било то, што је једна мала Република Српска показала снагу и одржала референдум о Дану Републике Српске, иако је против њега био такав центар моћи. Одржавање референдума било је питање слободе и велики подстрек много већим државама и народима, да има смисла борити се…

Одакле та силна жеља за слободом, као највећом вредношћу, али и одговорношћу? Управо из невидљиве, а живе везе између земаљског и небеског српског народа, из живе везе између земаљске и небеске Србије. Ко не разуме ту пупчану врпцу и њену снагу, не разуме ни највећу и најважнију снагу српског народа и самим тим га не може предводити. Такав, који то не разуме, може бити, само прелазно решење, производ околности. А, можда управо тако и треба, док не дођу они који ће се хранити преко те пупчане врпце. Онда њима све ће бити могуће, па и одбрана истинске слободе и истинских вредности.

Европи, која жели бити слободна, од велике је важности да Српска и Србија не уђу у ЕУ, која је као кавез, који до улаза има по коју „шаргарепу“ а унутра батину. Српски народ даје пример и Европа се може ослободити уз помоћ Русије.

И на крају сваки текст завршавам:

Победимо кризу радом, радујмо се и радимо.

 

Српскинароднипокрет

 

 

извор

Тагови: ;