Демократски фронт је прошле среде пустио интегралне делове разговора Душка Марковића са наводним председником Украјине Петром Порошенком, где је он, у разговору који је обављен 24. маја најавио оптужницу против лидера ДФ-а, казао је лидер ДНП-а и члан Председништва ДФ-а Милан Кнежевић на конференцији за новинаре посланик Демократског фронта Емило Лабудовић, која је била посвећена потврди оптужнице од стране Вијећа Вишег суда против челника Демократског фронта Андрије Мандића и Милана Кнежевића у случају тзв. државни удар.

 

„Нама остаје да питамо Душка Марковића на колико смо осуђени, јер је свакоме у Црној Гори јасно да се ради о политичкој оптужници,“ истакао је Кнежевић и додао:

„Сада када се њихова застава дигла на некаквом јарболу, постаје јасно да они желе да мене и колегу Мандића принeсу на олтар НАТО интеграција.

 

Медојевић: Ради се о политички монтираном процесу

„Јасно је да се ради о политички монтираном случају,“ казао је председник ПзП-а и члан Председништва ДФ-а Небојша Медојевић.

ДФ: Не може се заплашити ни ДФ, ни народ Црне Горе – време правде долази

Он је нагласио да је сасвим јасно да Црна Гора није демократска држава и да не постоји владавина права, те да је потребан један нови конзенсуз који може спровести само ДФ.

Црна Гора: Веће Вишег суда потврдило оптужницу против лидера ДФ-а за „државни удар“

 

Тагови: ; ; ;