Клуб фудбалских навијача отворен је данас у Руском дому у Београду. Отварање првог оваквог клуба приређено је уочи Купа Конфедерација у фудбалу 2017.

«Ово је заједнички пројекат агенције Россатрудничества и Организационог одбора Светског првенства 2018»- рекао је приликом отварања клуба заменик директора Руског дома у Београду Василиј Галактионов додавши да је у Београду покренут први пилот пројекат овог типа.

Први меч у оквиру клуба навијача који се одржава између Русије и Новог Зеланда дошло је да гледа неколико десетина људи, Срба и Руса.

Подсетимо «Руски дом навијача» је уникалан систем сервиса за потенцијалне госте Купа Конфедерација у фудбалу 2017. и Светског Првенства у фудбалу 2018., која се реализује у сарадњи Федералне агенције Русије „Россотрудничество» и Организационог одбора „Русија 2018″ и предвиђа пружање информација и сервисних професионалних консултација за навијаче о могућности посећивања игара Првенства у Русији, праћења Игара онлајн као и размене утисака са својим пријатељима са читавог света.

Тагови: ; ;