Под покровитељством Министарства одбране Републике Србије, у суорганизацији са ЈП „Југоимпорт СДПР“ и организацији Београдског сајма, од 27. до 30. јуна 2017. године на Београдском сајму одржава се 8. Сајам наоружања и војне опреме ПАРТНЕР 2017.

До сада одржани сајмови наоружања и војне опреме на Београдском сајму дали су допринос завидним резултатима остареним у производњи и пласману наоружања и војне опреме које је остварила домаћа одбрамбена индустрија, као и опремању Војске Србије, а присуство најугледнијих излагача из света потврдило је углед Министарства одбране Републике Србије, Војске Србије и српске одбрамбене индустрије у свету.

Осми ПАРТНЕР је нова прилика за представљање новитета и технолошких могућности домаћих произвођача наоружања и војне опреме, производа из редовне понуде, иностраних производа на штандовима страних учесника и домаћих заступника, уговарање пословне и научене сарадње и кооперације, сусрете стручњака ради размене нових сазнања и упознавања стручне јавности, публике и медија са резултатима њихових двогодишњих активности, као и покретање нових иницијатива за сарадњу и дијалог у циљу пружања могућих решења за постојеће изазове.

Посебан значај и овогодишњем ПАРТНЕРУ даће учешће званичних иностраних делегација које по позиву посећују ову манифестацију ради директног уговарања снабдевања оружаних снага, што Сајам наоружања и војне опреме чини прворазредним пословним догађајем у 2017. години у Југоисточној Европи.

На 8. Сајму наоружања и војне опреме ПАРТНЕР 2017. представиће се:

— Министарство одбране Републике Србије са расположивим научним, техничким и ремонтним капацитетима
— Домаћи произвођачи наоружања и војне опреме, из групације Одбрамбена индустрија Србије, као и остали произвођачи наоружања и војне опреме.
— ЈП „Југоимпорт СДПР“ са резултатима оствареним у производњи, интеграцији и кооперацији у оквиру Србије и у сарадњи са светом
— Инострани произвођачи наоружања и војне опреме директно или на штандовима домаћих заступника
— Резултати научне и техничке сарадње
— Допунска опрема.

Поред представљања производа на штандовима учесника, организованих посета, ПАРТНЕР је и прилика за учешће у стручном пратећем програму у организацији Министарства одбране Републике Србије и комерцијалним презентацијама излагача.

МО Србије

 

Тагови: ; ; ;