Одговорност за решење политичке кризе у Црној Гори није на опозицији, већ на актуелној измишљеној парламентарној већини која је узурпирала Парламент, изјавио је потпредседник Грађанског покрета Уједињена реформска акција Милош Конатар у интервјуу за подгорички Дан.

«Одговорност за решење политичке кризе у Црној Гори није на опозицији, већ на актуелној измишљеној парламентарној већини која је узурпирала Парламент. Црна Гора је у озбиљној политичкој кризи, а решење је врло једноставно нови избори. То је јасно и ДПС, па очекујем да ће се за добро грађана и Црне Горе постићи договор о понављању парламентарних избора и условима како би они били слободни и поштени. Без датума нових избора нема начина да се одблокира политичка криза у Црној Гори», рекао је Конатар.

Црногорска парламентарна опозиција бојкотује рад Скупштине од избора одржаних октобра прошле године. У међувремену је црногорски Парламент верификовао уговор о уласку земље у НАТО на седници којој су присуствовали само посланици власти и опозиционе СДП.

Ката

 

 

 

 

 

Тагови: ; ; ;