Председник општине Пећ са седиштем у Гораждевцу Милош Димитријевић боравио је у посети Бијељини и том приликом градоначелнику Мићи Мићићу уручио захвалницу за допринос учвршћивању веза и сарадње између две братске локалне заједнице.

 

»Још од потписивања уговора о братимљењу Бијељине и Пећи-Гораждевца 2013. године имамо одличну сарадњу. Наша деца сваке године долазе овде и враћају се у Гораждевац пуна добрих утисака. Ми смо мала општина и живимо у специфичним условима, па нам братска љубав коју осећамо овде у Бијељини много значи и олакшава свакодневни живот, а посебно нашим најмлађим становницима», истакао је овом приликом председник општине Пећ-Гораждевац.

Градоначелник Мићић је изразио очекивање да ће везе које граде деца из Гораждевца и њихови вршњаци у Семберији у чијим породицама бораве бити најбоља гаранција да ће и везе између две локалне заједнице опстати и да ће се учвршћивати.

»Град Бијељина помаже нашим сународницима на Косову и Метохији јер, поред саме помоћи, верујемо да је осећање да нису сами и заборављени у ситуацији у којој се налазе даје додатну снагу да се изборе са недаћама које их окружују. Сигуран сам да ће успети да опстану, а у Бијељини ће увек имати много пријатеља».

 

БН ТВ

 

Тагови: ; ;