Након појаве фотографије Владимира Путина са полагања венца на гроб незнаном јунаку, где стоји на киши без кишобрана, корисници на друштвеним  мрежама су  почели да се смеју на рачун  бившег америчког председника Барака Обаме, називајући га принцезом.

Корисници друштвених мрежа  су објавили упоредне фотографије Путина који стоји на јаком пљуску на церемонију  Дан сећања и туге и Барака Обаме, који стоји под кишобраном током мале кишице. Поређење је изазвало буру подсмешљивих коментара на рачун бившег америчког председника.

Корисници друштвених мрежа су се присетили и хобија Барака Обаме, који за разлику од хобија руског председника делују  «као да је принцеза», како је написао један корисник.

Други корисник је испод слике додао «То је разлог зашто смо гласали у корист Трампа».

Подсетимо фотографија која је изазвала бум на друштвеним мрежама настала је 22. јуна 2017. током обележавања «Дана сећања и туге», када је руски председник Владимир Путин положио венац на гроб незнаном јунаку.

На церемонији су поред руског председника, присуствовали и Дмитриј Медведев, Валентина Матвијенко, Вјачеслав Володин, Сергеј Шојгу, и други.

Тагови: ; ;