Руководилац информативне агенције News Front Константин Книрик је за ТВ Цариград коментарисао државни удар у Венецуели и ситуацију са CNN.

Вести из Венецуеле су алармантне. Председник Венецуеле Николас Мадуро је напад на Врховни суд описао као акт тероризма. На друштвеним мрежама се појавио видео са хеликоптером који напада зграду Врховног суда. У њему је група припадника специјалне службе Венецуеле, на челу са полицајцем Оскаром Перезом. Они захтевају хитну оставку Председника Николаса Мадура и превремене изборе.

«Већ смо видели такве Пересе у Србији 2000 години и 2014 године у Украјини. Економску ситуацију у Украјини су пољуљали пред револуцију исто као и у Венецуели. То је повод за даље провокације. То је тест САД да се види какво је расположење за протесте. Ситуација ће наставити да се погоршава. Сада је сва технологија САД у вези са насиљем. Опозиција је прогласила своју невиност. Технологија је увек иста и методично се користи», рекао је Константин Книрик о државном удару у Венецуели.

Он се такође осврнуо на ситуацију са лажима СNN.

«Амерички Председник је рекао да СNN лаже. Они граде информациони рат на голик лажима. У САД технологија за изградњу информационог рата систематски ради на лажима. Трамп, као бизнисмен, је купио информисање о себи и о њему су писали позитивно. Сада се ситуација окренула против њега», рекао је Книрик.

Ката

 

 

 

 

 

Тагови: ; ; ;