Посланик Демократског фронта Славен Радуновић казао је да је полиција упала у стан посланика ДФ-а и лидера Покрета за промене Небојше Медојевића и да претреса и носи из стана одређене техничке справе.

Опубликовано Slaven Radunovic 30 июня 2017 г.

Исто се дешава са просторијама Покрета за промене. Због оваквог развоја догађаја, очекујемо да полиција сваког момента упадне у просторије Скупштине Црне Горе.

Два возила полиције налазе испред седишта ПЗП чијем је председнику Медојевићу јуче у Скупштини скинут посланички имунитет.

Према незваничним сазнањима, припадници форензичког дела јединице полиције управо су ушли у седиште ПзП.

Према неким наводима, они раде на узимању материјала који би могао бити коришћен у судском процесу као доказ.

Медојевић се налази у просторијама Скупштине, где је са посланицима ДФ провео ноћ.

Опубликовано Slaven Radunovic 30 июня 2017 г.

Медојевић се сумњичи за прање новца.

Медојевић је рекао да се политичка репресија и насиље према ДФ наставља.

„Полицајци су упали у мој приватни стан. Ни сам не знам шта траже. Желе да узму мој компјутер и оно што ја користим за свакодневни политички рад. Дошли смо у ситуацију да будемо предмет и директне физичке репресије. Мислим да је ово већ питање за Душка Марковића и политичку елиту у Црној Гори и Ивицу Станковића до које границе ће толерисати насиље које главни специјални тужилац Миливоје Катнић ради на бази личне мржње, личног односа, потпуно непрофесионално. Сви трпимо велики терет. Испред ПзП се налази возило специјалног тима полиције. Све им је отворено, могу да нађу. У овом случају нема ниједног доказа, послије седам месеци истраге, тужилац нема ниједан доказ, наставља се малтретирање и застрашивање функционера и чланова ПзП, али то је нешто што постаје проблем читаве Црне Горе“, казао је Медојевић.

СПУТНИК

Тагови: ; ;