Капитен и везиста немачке фудбалске репрезентације Јулиан Дракслер је у отвореном писму изразио захвалност организаторима и навијачима Купа Конфедерације 2017 који се одржава у Русији.

«Драги руски навијачи! Били смо у могућности да три недеље проведемо у овој дивној земљи и сада, на крају Купа Конфедерације у Русији, бих желео да изразим своју искрену захвалност. Захваљујемо се на одличној организацији, на мноштву помагача у свако доба и за стално присутан осећај сигурности», пише у Дракслеровом писму, а преноси ТАСС.

Фудбалер се захвалио и Организационом одбору и свим запосленим на стадионима, у хотелима и на аеродрому, свим волонтерима и руским навијачима.

Капитен немачке екипе је рекао да се сви играчи радују повратку у Русију на утакмице Светског купа 2018 године.

Слично је недавно урадио и везиста енглеског фудбалског клуба «Ливерпоол» и немачки репрезентативац Емре Џан, који је похвалио организацију Купа конфедерације и хвалио пријатељски однос Руса.

У финалу Купа Конфедерације ће се састати репрезентације Немачке и Чилеа. Меч ће се одржати на стадиону «Санкт-Петербург» 2 јула са почетком у у 21:00.

Ката

 

 

 

 

 

Тагови: ; ; ;