„Очекујемо снажну подршку, јављају нам се хиљаде људи, нуди се помоћ, изражава се солидарност“, поручио је јутрос из Скупштине Црне Горе Славен Радуновић, потпредсједник Нове српске демократије и функционер Демократског фронта.

Посланици ДФ-а су још једну ноћ провели у Скупштини Црне Горе, након што је на сједници крњег Парламента једногласно укинут посланички имунитет Небојши Медојевићу, предсједнику Покрета за промјене и члану Предсједништва ДФ-а. Из ДФ-а су казали да ће остати у Скупштини Црне Горе све док врховни државни тужилац не донесе обавезујућу препоруку о томе да неће бити привођења Медојевића.

Радуновић се путем налога на Фејсбуку јавио видео-прилогом и захвалио колегама из опозиције који су упутили подршку ДФ-у, напомињући да је подршка од неких стигла вољно, а од неких невољно.

„Дочекали смо подршку, од неких вољно, од неких невољно. Хвала им, у сваком случају. Поручујујемо им, независно од односа који имају према нама, ако се њима нешто слично буде дешавало, без икакве резерве, стаћемо уз њих и имаће сву нашу подршку“, казао је он, додајући да исказана подршка може бити први камен у грађењу будуће заједничке борбе која треба да буде довољно јака да јој Мило Ђукановић не може ништа.

Подршку Фронту упутили су Демократска Црна Гора, Демос, ГП УРА и дио СНП-а.

Тагови: ;