Нетолерантан текст

 

Јуче сам (не својом вољом) неколико сата анализирала ЛГБТ- публикације на друштвеној мрежи Вконтакте. Искрено била сам ужаснута. Посебно због монструозног начина испирања мозга. Посебно младим људима који чине већину корисника и коментатора.

Шема је једноставна. Тема везана за хомосексуализам у овом моменту није забрањена. Али у Русији, благо речено не говори се о њој са поштовањем. А на Западу стално говоре да су гејеви нормална појава. И ова популарност изазива популарност, посебно код младих особа у пубертету који спадају у ред тзв. «неопредељених».

А где се може сазнати о овим интересантним питањима ако не на друштвеним мрежама? Поготову због тога што тамо већ чекају. Раширених руку.

Почињу изокола. Тема се набацује нежно попут: «Тебе нико не разуме, не свиђа ти се своја сенка у огледалу, усамљен си, треба ти слобода» итд. користећи целокупан арсенал комплекса присутних код тинејџера. Жртва гута мамац и почиње процес испирања мозга.

Главни аргументи су да су само гејеви заиста слободни људи. Само они не живе у заточеништву стереотипа. Само они прихватају свет овакав какав јесте. Само они су испуњени. Само они су у стању да у потпуности искажу своју личност и таленат.

Девојке уче да је неопходно живети по принципу «волите ме неуредну», а сви ти проблеми са маникиром, хаљинама и остало представљају само губљење времена, које ионако ни једна од «животиња у лику мушкарца» неће ценити. Па зашто све то радити ако има неко ко те воли такву каква си у стварности? У принципу индустрија лепоте је за будале који су испод нивоа. Ако не желиш да будеш таква придружи нам се!

Као бонус оне се уче да је ЛГБТ најлакши и најспособнији начин да се дође до изражаја. И још је прелепо. Слике су у прилогу. И да! Гејеви ће спасити свет јер су они најбољи, најчистији и најљубазнији.

Искрено речено ја сам у шоку. Посебно што све то постоји у огромним количинама и што има веома удобан осећај. Не разумем шта ради Роскомнадзор (Федерална служба за надзор у сфери комуникација, информационих технологија и масовних комуникација прим. аут). И овде се не ради само о пропаганди. Неопходно је знати ко и са којим циљем прати посетиоце откривајући међу њима најслабије које је лако убедити да су гејеви и то искористити.

Посебан предмет вредан помена је значајан допринос Запада. Практично ни један од изабраних филмова није без гејева. И ако су раније били другоразредни и карикатурни ликови, данас се представљају као добри и позитивни протаганисти и главни хероји. Плус видеоблогери осим што оптерећују мозак овим глупостима, све више и отвореније пропагирају «европске вредности» тврдећи да је ЛГБТ кул!

Општи утисак од онога што се може видети је слоган: «Буди у тренду постани геј. И бићеш срећан».

Уопштено-замка је постављена. И оних који трагају за «црвеним заставама» из редова оних који ће ускоро постати пунолетни грађани земље је много.

До чега ће то да доведе није тешко погодити. Који је циљ такође није тешко знати.

А онда, неопходно је да се нешто учини. Већ сад.

Као минимум почети од друштвених мрежа.

Геј пропаганда је, по мом мишљењу сродна тероризму. Не убија физички али богаљи морално. Са дугорочним циљем.

 

 

Јулија Витјазова специјално за News Front.

 

 

Тагови: ; ; ; ;