Данас ће стотине милиона преко баре обележити Дан независности Сједињених држава које су омогућиле великом броју држава да се не муче са теретом слободе одлучивања и самосталном планирању националног просперитета. Страдаће рекордан број ћурки, а бројни ћурани послаће честитке својим слободним, поданичким избором.

Уколико било која земља покуша да украде ауторска права на независност, проћиће као ћурка на овај свети светски празник. Само је један истински Дан независности и само једна држава може да се похвали злочиначким удруженим подухватима уз гаранцију да неће одговарати. Бар не на својим, световним судовима.

Друга не слави своју независност, већ победу над злом. Као контра тег на светској ваги опстанка стоји Русија, једина која, поред можда Кине (можда) сме да се насмеје овом масонском гнусном пројекту из једине јаче позиције – свете Православне, а приде и независне (нуклеарне). И заиста је парадокс да независност гарантује нешто толико мало, па још поцепано на ситније?!

Дај Боже да такве ситнице не закажу сусрете ван тунела у Церну. Да се Исток и запад не сусретну нигде, осим на Олимпијским играма, једини је сан нас скоро независних. А и шта вам смета та зависност од једне тако просперитетне, уређене земље, локомотиве људских права и крива, извору демо(н)кратије и светском полицајцу? Стварно сте закерала, Срби… И да не будем искрен на крају, можда је ипак мало безболнија зависност од Јенкија, него од хероина. Можда.

Искра

Тагови: