Јутрос око 9 часова, полиција је опет ушла у стан Небојше Медојевића. Његова супруга Марина је објавила на фејсбук профилу да су изнова били мета очигледног полицијског узнемиравања.

”Пре неколико тренутака, у наш стан је дошао инспектор који је било у петак на челу колоне која је предводила екипу да претреса (хапси мог супруга) и узнемирава моју породицу.”

Наводно, инспектор је дошао због заборављеног роковника, са образложењем да породицу Медојевић није желео да ”узнемирава током викенда”. Међутим, инспектор је превидео да је данас уторак, сем уколико понедељак не третира као дан викенда.

”У петак су у нашем стану заборавили роковник. Он је стајао два дана у нашем стану чекајући да буде преузет.
Како се нико није појављивао ја сам људима почела да говорим о томе. Саветовали су ми да га бацим јер је можда намерно остављен са могућношћу да је у корицама бубица за слушање. Ја сам га ипак још пола дана држала у ходнику , испред врата стана а након тога понела посланицима ДФ-а .

Инспектор каже да нису дошли по роковник раније јер је био викенд, да нас не узнемиравају – која иронија , да нас не узнемиравају. А нису ни јуче дошли јер је понедељак нерадни дан… ?

Дакле, очигледно су инспектори приљежно одгледали интервју Небојше Медојевића датом порталу ИН4С, у коме је издвојио случај заборављеног роковника у једном тренутку.

”Срамота, нисам сигурна да су Маровићима претресали стан иако су милионски оштетили државу. А и јако су забринути за душевно стање Светозара , о нашем не брину него сваки час долазе у наш стан и подсећају нас својим присуством да се можда за право и правду не треба борити. Не штрчи да не би био био покошен.” написала је Марина Медојевић.

 

 

ИН4С

Тагови: ; ;