Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић изјавила је данас да ако је неко требало да добије транскрипт интервјуа премијерке Ане Брнабић агенцији Блумберг, онда су то су можда могли да буду чланови Владе.

«Ако је неко требало да добије тај транскрипт то би можда могли да буду чланови Владе», рекла је Зорана Михајловић новинарима приликом обиласка градилишта «Земунске капије», на простору некадашње касарне «Алекса Дундић» у Земуну.

Зорана Михајловић је рекла да се у јавности и даље расправља о транскрипту и да мисли да је то «превише надувана прича и без потребе».

Ана Брнабић изјавила је за «Блиц» од недеље да је руском амбасадору у Београду дала стенограм свог интервују за америчку агенцију Блумберг и да се није правдала.

Брнабићева предала Чепурину стенограм интервјуа који је узбуркао Србију

Претходно је портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова рекла да је премијерка Србије амбасадору Русије предала стенограм свог интервјуа агенцији Блумберг како би га уверила да је лоше интерпретирана њена изјава да би Србије пре изабрала ЕУ него Русију.

Тагови: ; ; ; ;