Лидер Чеченије Рамзан Кадиров на састанку са шефовима и команданатима јединица МУП изјавио да се против Чеченије води  информациони рат од стране западних земаља, објавила је пресс служба председника Кадирова.

«Уверен сам да се против Чеченије и њених становника води сврсисходан информацијски и идеолошки рат. Ми смо увек мислили да је се против терориста и екстремиста тешко борити. Али, како се испоставило, то је много лакша борба, јер видите свог непријатеља, за разлику од одбијања напада оних који крију право лице иза маске добрих жеља», рекао је Кадиров.

Он је напоменуо да Европу не интересује чињеница да чеченски народ жели да очува свој идентитет, промоцију здравих стилова живота, обичаја и традиције.

Кадиров је позвао младе да изграде своје животе на основу вере и националног интереса.

«Они желе да наш народ падне што је могуће ниже. Они заборављају да ми негујемо свој национални  идентитет и да то да постанемо попут њих неће дочекати. То се  неће десити никада!» нагласио је лидер Чеченије.

Подсетимо, Кадиров је изјавио да француски председник Емануел Макрон и немачка канцеларка Ангела Меркел могу лично доћи и посетити Чеченију у потрази за истином.

Тагови: ; ; ;