Информације од локалног становништва и оружаних снага Новорусије специјално за Новински фронт. (Информације се ажурирају а време је московско — сат времена испред средњеевропског)

19:38

Украјинске снаге поново су вечерас отвориле ватру на Петровски рејон Доњецка. Том приликом рањен је један цивил а изгореле су две куће.

Током касних поподневних сати украјинске снаге отвориле су ватру и на периферију Докучаевска. Током напада оштећена је једна продавница.

Према саопштењу Министарства одбране ДНР украјинске снаге су за протекла 24 сата 41 пут напале територију ДНР. Под ватром украјинских снага нашло се 19 насељених места Републике. Током напада погинуо је један припадник војске ДНР.

 

13:19

 

Народна милиција ЛНР саопштила је да су украјинске снаге током претходног дана шест пута напале позиције Народне милиције у подручју насеља Логвиново, Лозовое, Красни Јар, и споменика Кнезу Игору.

Јутрос око 05:00 украјинске снаге су отвориле ватру на насеље Александровка у Петровском рејону Доњецка. Том приликом оштећене су две куће.

Тагови: ; ;